top of page
shutterstock_580164004.jpg

Module peer review met vastgelegd thema

Tijdens de periode 2022-2024 neemt de kinesitherapeut elk jaar deel aan 1 peer review met vastgelegd thema (of aan de e-learning met vastgelegd thema).

 

Hieronder vindt u de module voor de peer review met vastgelegd thema 2023 Motiverende gespreksvoering. Klik op de titel om het document te downloaden. 

Deze peer review is ontwikkeld om zonder expert te geven en zal ook als dusdanig vergoed worden. 

Peer review met vastgelegd thema 2023

Motiverende gespreksvoering

Ter info: de peer review met vastgelegd thema kan vervangen worden door de e-learning met vastgelegd thema (zie PE-online portfolio tab 'Evaluaties') . 

! Het onderwerp van de peer review met vastgesteld thema gaat nooit over klinische casussen maar over technieken, en instrumenten, bruikbaar voor alle kinesitherapeuten. Bijgevolg mag de inhoud van de module niet aangepast worden. De voorbeelden die in de peer review worden gegeven, zijn slechts voorbeelden. Wat onthouden moet worden uit deze peer reviews is de basis van het onderwerp van de peer review. Bijvoorbeeld waar men meetinstrumenten kan vinden en hoe men deze kan integreren in zijn praktijk. De voorbeelden moeten niet worden besproken, ze zijn er om de theorie te illustreren.

Modules peer review vrije keuze 

Tijdens de periode 2022-2024 neemt de kinesitherapeut jaarlijks deel aan 1 peer review met een thema naar keuze.

 

Om u te helpen bij de organisatie van peer reviews, stelt Pro-Q-Kine u enkele kant-en-klare modules ter beschikking. Al deze uitgewerkte modules bevatten een PowerPointpresentatie, een handleiding voor de LOKK-organisator en de moderator(en), een vervolledigde vragenlijst en eventueel extra documentatie. 

Daarnaast kan u ook gebruik maken van de digitale expert. Deze digitale expert vervangt de klassieke PowerPointpresentatie, wat ervoor zorgt dat u als LOKK-verantwoordelijke minder voorbereiding en tijd moet spenderen aan de peer review. De digitale expert is een module die u online opstart en die u doorheen de presentatie  van de peer review loodst. 
 

Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare thema's. Klik op de titel om de presentatie van de module te ontdekken/ om de nodige info te vinden voor het gebruik van de digitale expert. 

 

Let wel: voor de volledige kant-en-klare module neemt u contact met ons op via info.nl@pqk.be of vult u helemaal onderaan deze pagina de gevraagde gegevens in.

shutterstock_313785899.jpg

Aanvragen module

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen en wij bezorgen u zo snel mogelijk de gevraagde module! 

Bedankt!

Letter Blokken
bottom of page