top of page
Pilates

Kwaliteitsbevordering registreren

Sinds 2011 organiseert en beheert Pro-Q-Kine vzw het accreditatiesysteem ter bevordering van de kwaliteit van de zorg in de kinesitherapie. Pro-Q-Kine biedt het PE-online platform aan waarop kinesitherapeuten en aanbieders van navormingsactiviteiten met elkaar verenigd worden. Via PE-online wordt uw proces van Permanente Educatie geregistreerd. De correctheid, efficiëntie en snelheid van PE-online zorgt ervoor dat alle types van kwaliteitsbevorderende activiteiten vlot geregistreerd worden. 

Elke kinesitherapeut (met RIZIV-nummer) kan een gratis PE-online portfolio aanmaken om zijn activiteiten in het kader van kwaliteitspromotie te registeren. Alle nodige info omtrent kwaliteitsbevordering, de kwaliteitscriteria en PE-online vindt u terug in het reglement. 

Wij maakten een samenvatting van de allerbelangrijkste info. U kan deze hieronder downloaden: 

Portfolio via PE-online

Uw activiteiten in het kader van kwaliteitsbevordering worden geregistreerd via PE-online. Het PE-online platform verbindt kinesitherapeuten, opleiders en LOKK's in kwaliteitsbevordering. Om zo vlot mogelijk uw PE-online portfolio te kunnen gebruiken, kan u de PE-online guide raadplegen:  

drukpunten
bottom of page